Nyt kun tuo kiireen, stressin ja väsymyksen aihe jää taas pienelle tauolle, niin kesän voi virallisesti julistaa alkaneeksi! Vaikka vapaaehtoisesti sinne opiskelulaitokseen änkeydyin, enkä eroamaankaan suostu, niin kyllä pieni loma on enemmän kuin tervetullutta. :) Ja vielä kun se loma ajoittuu juuri kesään, niin voi tätä onnea. <3

Edellisessä kirjoituksessa voivottelin kun kokeisiin luku ei oikein napannut ja muutkin työt jäivät viimetippaan, mutta tulipahan todistetuksi ettei sellainenkaan tyyli paha ole. Enemmän sellainen kyllä paniikkia aiheuttaa, mutta pieni stressihän lisää suorituskykyä ;) Odotettua parempiin suorituksiin vaikuttivat nostavasti kesäfiiliksissä olevat opettajat. Olivat kesähuumassa laskeneet pisteitä väärin ja jakaneet numeroita rankasta lukuvuodesta väsyneinä hieman yläkanttiin. Hyvä niin ;) Keskiarvo ei tosin kesälaitumelle kiirehtivistä opettajistakaan huolimatta päätä huimaa, mutta ei se ole niin ennenkään tehnyt, joten ihan tyytyväinen olen.

Jahas, nyt on siis tosiaan kesä, ihan oikeasti, siis KESÄ täydessä merkityksessään. Ei pelkkä kesä sanana, vaan KESÄ! Ei sitä ihanuutta voi sanoin kuvailla, kun ei pelkät sanat sellaiseen riitä. Mutta kyllä toinen kesäihminen ymmärtää mitä yritän tässä hakea.

Joten, nyt hylätään kone nurkaan pölyttymään (ainakin melkein), piiperretään pihalle, rannalle ruskettumaan, reissuun riekkumaan ja kavereiden kanssa kirmaamaan pitkin teitä, peltoja ja metsiä.

<3

632764.jpg

632767.jpg

632765.jpg