Niin siis mitä? Aikaa? Mitä se  on?

Tässä viime päivinä olen huomannut ja saanut oikein käytännössä kokea, mitä se tarkoittaa, kun on aikaa. Niimpä, minulla on ollut ihan omaa aikaa. :) Koulukiireet koeviikkoineen ja tutkielmineen ovat nyt onnellisesti ohi! Koeviikko oli ihan liian pitkä ja siinä ehti moneen kertaa iskeä ei-jaksa-eikä-kiinnosta-fiilis ja vikoina päivinä se oli ihan pelottavan voimakas. Noh, luettua kuitenkin sain vaikka taisi joka ilta venyä seuraavan päivän puolelle.. Tutkiemat, portfoliot sun muut runoanalyysit olisi myös voinut tehdä aikaisemmin.
Niitä yömyöhään puurtaessa tuli aika useasti mietittyä, miten paljon helpommalla olisi päässyt, jos olisi tämänkin homman tehnyt ajoissa. Huomena olisi sitten kokeiden palautus.

2 päivää koulua, jonka jälkeen alkaa KESÄLOMA!! <33 Alkaa virallisesti kesä, vuoden paras vuodenaika. Aamulla saa nukkua eikä tarvitse keskellä yötä tapella ylösnousemisen puolesta ja päivälläkin saa tehdä ihan mitä ikinä huvittaa. Ei aikatauluja eikä kiireitä. Vain kesä ja loma. Ranta ja hameet. Aurinko ja lämmin sää.. <3 Koittaa kesä 2007, josta on haaveiltu viime syksystä lähtien. :)