Eilen (sunnuntaina 22.10) olimme Myyrmäkihallin eläinmessuilla. Raahasin oikein kaikki gerbuni mukaan, tosin vain kolme arvosteltavaksi ja yksi silppuroimaan. Laku sai palkintojakin; ROP2 ja L1 :). Tofu pääsi silppurikisaan (mono) ja sai ruusukkeen parhaasta yrityksestä.


Messuilla oli mukavasti kierreltäviä myyntikojuja ja paaaljon ihania tavaroita ja niitä hypistelin ihan täpinöissä :D. Kotiin sitten tuotiin gerbuille pesämökki ja kaksi rabitinkuutiota. Koirat saivat korin ja kaksi kiloa ruokaa ja monta pussia ja purnukkaa näyteruokia. Ja tietysti mukaan tarttui ilmaisia karkkeja, kyniä, pinssi ja muuta pikkukrääsää. Ainoa huono puoli oli ahtaus, jonka takia ei kaikkia eläimiä tullut paljoa katsottua kun olin niin ahdasta. Melukin oli ihan hirveä ja kovaääninen oli kirjaimellisesti kova ääninen, liiankin.

Susu näki, rakastui ja valtasi korin ja asuttaa sitä tälläkin hetkellä. Tofu tykästyi mökkiin, koska sen seiniä on niin kiva repiä ja jyrsiä (sitä en vielä raaskinut laittaa terraarioon). Meillä suosion saavuttaneet rabitinkuutiot hävisivät yhdessä hetkessä jonnekkin purujen alle, joten niiden kuulumisista ei ole tietoa.